Arion zoekt dirigent!

Na vier bijzonder boeiende en fijne jaren samenwerking, heeft dirigent Koen Vits besloten Arion te verlaten. Arion is dan ook op zoek naar een nieuwe dirigent.
 

Wie zijn wij:

Arion is een jong-dameskoor bestaande uit 20 à 25 leden, dat in 2011 werd opgericht onder leiding van dirigent Dieter Staelens. In de jaren die volgden werden we ook nog gedirigeerd door Koen Vits en voor één project ook Monique Van Boom. We repeteren wekelijks op maandagavond van 20uur tot 22uur in centrum Leuven, met uitzondering van een zomerstop van eind juni tot midden augustus. We brengen (minstens) twee concerten per jaar, scoorden ook al bijzonder goed op Provinciale Tornooien (94% in eerste categorie, 89 % in Uitmuntendheid) en het Korenfestival Vlaanderen (97% in categorie B), en houden van een mix van muziekstijlen. Een idee van ons repertoire/kunnen krijgt u hier.
 

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven dirigent, die in staat is om een groep – hoofdzakelijk geoefende – zangers te leiden en daarbij ook niet bang is van af en toe wat uitdagendere stukken. Je laat je niet afschrikken door een groep bestaande uit uitsluitend vrouwen. Je bent vrij op maandagavond. Bij het bepalen van het repertoire ben je bereid zowel zelf te zoeken, als ook voorstellen van bestuur, een eventuele concertwerkgroep en koorleden in overweging te nemen.
 

Wat bieden wij?

Een toffe bende, muzikale hoogtepunten en veel enthousiasme

Een vergoeding per repetitie/concert (overeen te komen)
 

Kan jij je hierin vinden? Waag dan nu je kans en stel je kandidaat via info@arion-leuven.be, ten laatste voor 1 juni. Wij zullen je daarna uitnodigen voor een testrepetitie, waarin je je aan het koor kan voorstellen en we al even kunnen kijken of het ook muzikaal klikt.

 

Leave a Reply