Aan de vooravond van Kerst brengt jong-dameskoor Arion Sing Noël, onder leiding van dirigent Dries Feyaerts. Van Nederlandstalige klassiekers, tot Noorse en zelfs Puerto Ricaanse pareltjes, ze passeren allemaal de revue. Het concert gaat door op donderdag 23 december om 20 uur in de Parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw van Troost te Heverlee.
Om het concert coronaproof te laten verlopen zullen de leden van het koor zelf allemaal een zelftest afleggen, om zeker te zijn dat wij gezond zijn. Publiek wordt verwacht een Covid Safe Ticket te laten scannen, en een mondmasker te dragen.
Vanwege de onvoorspelbaarheid van de coronamaatregelen vragen we dit jaar om ter plaatse aan de kassa te betalen, dit kan met cash of met een betaalapp. Inschrijving is wel handig, zodat we je persoonlijk kunnen verwittigen moest het concert last-minute toch uitgesteld worden. Kaarten reserveren kan via onderstaand formulier of door een mailtje te sturen naar kaarten@arion-leuven.be. De kaarten kosten 7 euro voor studenten en 10 euro voor niet-studenten. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis binnen.

Kaarten bestellen!

 

Verification

Leave a Reply