In time of silver rain *Amateurama* 27/04/2019

Jong-dameskoor Arion trekt voor haar vijfde deelname aan Amateurama naar ongekende oorden. Geïnspireerd door zomerse reizen brengt het koor een concert vol muziek over de pracht van bergen en rivieren. Voor dit project werken de dames van Arion samen met dirigente Monique Van Boom die hen laat kennismaken met moderne componisten als Ola Gjeilo en Eric Whithacre, maar ook met de 19e-eeuwse Brahms, Fauré en Elgar.

Uit het thema van het concert vloeide een natuurlijke samenwerking voort met de cursisten letterkappen van Prosperos vzw uit Oud-Heverlee. Zij houden zich bezig met de kunst van het steenkappen en zorgen voor een bijpassende tentoonstelling. Op de dag van het concert zal u vanaf 13u ook gratis kunnen genieten van een live demonstratie door de cursisten letterkappen.

Het concert gaat door op zaterdag 27 april om 20 uur in de Predikherenkerk te Leuven. De kaarten kosten 8 euro voor studenten & 65+ en 10 euro voor niet-studenten. Kinderen jonger dan twaalf jaar mogen gratis binnen. Kaarten bestellen kan via deze link, bij één van de koorleden of door een mailtje te sturen naar kaarten@arion-leuven.be.

Leave a Reply